ett skepp kommer lastat..


såhär ser jag ut idag. kanske även i morgon.


stora påsar.


Storshopping.. nu handlar vi ungar för hela slanten!


nytt

Läste något bra.., genomtänkt och väl formulerat. Finns så många som skulle behöva en skopa av detta. Så varsegod.

”Du kan välja att stanna kvar”

Lina Lindkvist relationsbloggar och är redaktör för Wendela.se.
Lina Lindkvist relationsbloggar och är redaktör för Wendela.se.
Foto: Mikael Gustavsson

Lina Lindkvist om tabun i att "nöja sig" i valmöjligheternas värld

Jag tror vi skiljer oss för lätt.

Den slitna hur-vet-man-när-det-är-rätt-frågan dyker upp i samma sekund som ett i övrigt lyckligt förhållande stöter på ­patrull (eller, ­bevare oss väl, vardagsslentrian).

”Ja, när det är rätt så ­bara vet man det”, ­säger ­någon ­förnumstigt. Och så kraschar en lång rad ­relationer ­eftersom man ens snuddat vid den tanken och då KAN det ju inte ­vara rätt.


Jag vet inte om det är
det våldsamt tabubelagda att nöja sig som spelar in. För ­mycket ­värre än så kan man tydligen ­inte bete sig i ett ­samhälle fullständigt marinerat i valmöjlig­heter.

Världen ligger framför ­dina fötter, du kan bli vad du vill och göra vad du vill men glöm för tusan inte att backpacka en vända i Sydostasien först.

Och gud förbjude att du skulle nöja dig ­relationsmässigt och gå miste om de där ­”tusen åter”.


Nej, ständig utveckling
är melodin, neonlysande formkurvor pekandes brant uppåt. Inredning, kläder, barn, ­relationer – statussymbolerna är inte längre bara materiella.

Och när allt ­annat i ditt liv ständigt utvecklas blir plötsligt kärleken du valde för ­eoner av utvecklingsfaser sedan så smärtsamt tydligt en konstant. En bromskloss i din utveckling, visserligen med ett visst affektionsvärde, men ändå i behov av att bytas ut för att passa in i ­Livet 2.0.


Och nej, jag är aldrig
för att stanna för stannandets skull. Är du olycklig i din relation, tar den alltid mer ­energi än den ger, då gör du rätt i att sälla dig till den ökande skilsmässostatistiken. Du är värd bättre.


Men för dig som slentriangrubblar
kring hur-vet-man-att-det-är-rätt i tid och otid: utgå i från vad du vill ha. Det finns ­lika många svar som det finns relationer.

Själv tror jag på att ­välja  ­någon som är glad. Som bär mig och som jag vill ­bära. Som finns där, inte ­bara ­ibland utan alltid, som tar emot när jag halkar på ångesthala stigar ­eller svajiga karriärstegar och som föser mig framåt när jag inte ­–vågar.


Om du har det där,
eller ens en tillräcklig del av det begravt bland vab-dagar, vardagsslentrian, romantiktorka och tv-middagar, då är det värt att ta ett varv till. Ett ­segervarv.

Lina Lindkvist

men sååja


Oj vad det händer mycket..

Igår spenderade jag dagen i Stockholm.. Hade en riktigt trevlig och lyckad dag. Kvällen avslutades med bio.. "Hur många lingon finns det i världen".. Det var verkligen en underbar film, jag skrattade och grät om vartannat.
Fick en liten påminnelse om vilka fantastiska människor det finns.

Skatteåterbäringen såg finfin ut, fick även 7 kr från grannlandet Norge... Sjukt sugen på att åka på Metallica i Göteborg i Juli.. Eller så ska jag göra som alla andra och gå på Peace&Love och se Kings Of Leon.
Vi får se..

Tjohoo... Solen skiner och snön är snart borta :) lycka!grattis till mig själv.

I lördags var jag på fest.. och på krogen..
Möter upp ett gäng grabbar som jag hakar på.. dags för nattkäk på maestro..

Det fanns EN isfläck på backen.., den gick jag självklart på.. Halkade såklart, hål på byxorna och sönderslaget knä.
Pinsamt!


7 år.


igår var det oväder from hell.., idag är det så varmt och fint att det känns läge för grillning nästan.
igår testade jag mina vingar som kock, det gick över förväntan..idag har vi försökt få altanen fri från snö.. det gick sådär. trodde aldrig jag skulle tycka att vårt trädäck skulle vara fööör stort.. det var så varmt å skönt så snart åker solstolarna fram..ikväll blir det nog lite galejj.., vin hos Jennifer, up next!

kryptisk uppdatering.


Det var världsklass på helgen i Amsterdam.. God mat, gott vin, fint sällskap och fantastiskt väder.
Gårdagens curling var väldigt underhållande, dock en oavgjord match. Men nästa gång..

Det lider mot vår och det känns i kroppen, att vakna av solsken kan inte göra annat än att skapa leenden. Snön smälter bort, gräset luktar mögel och jag väntar ivrigt på sopmaskinerna som rensar gatorna från grus.

Jag är glad.


sådärja


Jag har tappat suget på att blogga.. ,ingen lust att dela med mig eller exponera mig själv eller andra i min omgivning... just nu. 
Just nu har jag allt jag kan önska mig och mer därtill. Jag har egentligen en hel del jag skulle vilja att hela världen fick höra om, eller få ta del av.. men vad finner jag för tillfredställelse med de? Många diskussioner och funderingar har förekommit de sista veckorna.. och jag känner mig nöjd, mer än nöjd.

En del projekt e på gång.., kom hem från Thailand igår., åker till Holland i morgon.

So Long.. Så länge..


tjoho


oj vad det finns mkt att skriva om..  men jag orkar inte nu.
finns ett hundratal bilder som talar for sig sjalv..  2 dagar kvar.
hittade varldens finaste hotell att avsluta pa.. billigt och lyxigt pa samma gang.
snart..

tack hej

RSS 2.0