varför?


Tack till alla vänner som faktiskt orkar finnas där..
Jag tar en paus.


trippeltång


Hallå..
Jag ska inte tjata mer om värmespolar, MEN.. om man inte önskar sig värmespolar i julklapp kanske man önskar sig en trippeltång :)  Här kommer före och efter - från i morse...






granlös


Vart på shopping hela dan..
Färdig med julklapparna...
Nöjd.

Jag har ingen gran, måste man ha en gran?


so what


Nu ska jag ha jullov på riktigt!


Jag har vunnit pris :)
Det börjar bli bra nu..

babyliss..

Fortsätter tjata om dessa värmespolar. Perfekt julklapp.
Sliter inte lika mycket som plattång, och blir minst lika snyggt. Det är enkelt och det går fort.

Rulla upp, (ju slarvigare desto bättre), låt sitta 10-15 min.. borsta ut.. spraya, och klart!
Man kan välja själv om man vill rulla uppe på huvudet för volym eller bara för att få form/lockar av längderna.

Man kan göra olika.. Rulla uppe på huvudet för att även få volym, eller bara rulla upp längderna. Idag rullade jag upp längderna. Man kan ha det på utborstat på ena sidan, samla ihop det på andra eller låta lockarna falla på båda sidor.. Man får testa sig fram med borstningen.
När du borstar ut lockarna hittar de tillbaka till varandra. Värmen i spolarna bryter bindningar i håret som sammankopplas och behåller håret i sin nya form.

 

Jag har ett väldigt slitet, trasigt hår som inte blivit klippt på över ett år.. Men jag fuskar med produkter i mängder..

obs. Alla värmeverktyg sliter på håret mer eller mindre, men du kan minimera slitage genom att använda bra produkter. Alltså, klipp dig regelbundet.. och använd bra produkter!


game over

Idag har jag inte gjort någonting.., skottat snö och spelat tv-spel hos Jennifer. Jag ska köpa en ny konsol till mig själv i julklapp, kan inte helt bestämma mig för om det blir ett ps3 eller ett xbox360. Jag vet att det är fler fördelar med ps3, men är lite sugen på kinect till xbox. Men samtidigt släpps LBP2 till ps3 i Januari. Svårt val.. Jag har vart en spel och teknik-nörd sedan jag var liten. Jag förstår mig inte på allt, men jag ska ha. Tips?

känslokarusell deluxe


Igår bestämde jag mig för att stänga in mig denna helg.. utan krav, måsten, tider eller telefon. Innan jag skulle starta min ovanliga helg skulle jag bara åka och göra ett litet ärende.. Så jag GRÄVER fram bilen ur snön, beger mig ut i trafiken för att sedan upptäcka att jag fått punktering. Och som i den känslokarusell man befinner sig i ville jag bara lägga mig ner och dö! Känslan är svår att beskriva. Jag kände mig helt handikappad och ringde gråtandes efter hjälp. Jag vet ju faktiskt hur man byter, och jag hade ju ett reservdäck i bakluckan.. men just då kändes det som om jag bara ville bränna upp biljäveln. Allt var bilens fel.

Om man får en bil i julklapp, som man sedan får punktering på.. då får man väl önska sig en ny julklapp?

eller!?


so cold


Kollade på Robinsson igår.. hörde en så himla fin låt, aldrig hört den förut..
Skruva upp volymen... och njut



Väntar förändringar.. Avverkat steg ett idag. Valt bort och släppt taget om folk som inte valt mig.
Dags att se frammåt.. Tungt men nödvändigt.
Jag väljer lycka.

julhopp


Slår in julklappar..
Skulle helst hoppa över julen..


klarhet


I natt drömde jag att jag födde barn, en dotter. Vet inte hur många gånger jag drömt det. Hur som helst så hade jag så bråttom och var så stressad så jag hade inte riktigt tid att vara helt närvarande.. När allt var klart reste jag bara vidare.

Konstig dröm..

Det är snöoväder ute, jag ska köra till Gävle. Jag vet inte helt om det är en bra idé.


vilket team.


Igår spelade vi fotbollsturnering, lärarna mot eleverna. Vi lärare vann! Segerbanketten hölls på o´learys med damhandbollen i bakgrunden.. God mat och gott vin.


!


Tiden läker alla sår?
Är det verkligen så?

fint.


Ibland funkar det.. och ibland inte.



tack och hejj.

sankta lucia.. skänk mig en tia


Luciafirande på jobbet idag.. ganska uppskattat av eleverna :)


i toppen..

Jag funderar på att skola om mig till festfixare. Jag skulle nog passa ganska bra. Impuls-köpte flygbiljett till Holland idag.. så jag drar dit i början på Januari. Blir sjukt bra.




julegöj me guleböj


fina gäster...


klin!


Godmorgon..
Jag har ont i huvudet.., men det är tillåtet idag. Så himla lyckat igår. Samlades hos mig först för fotografering och mingel. 700 bilder lyckades vi få till, Mats han kan han. Sedan kom limousinen och hämtade oss för avfärd mot klin i Borlänge. Spatserade på röda mattan för att sedan få massa god plockmat, champagne, shots och drinkar.. :)Tjejerna fick sina goodiebags och vart förhoppningsvis glada :). Två komiker från StockholmLive underhöll oss efter maten och sedan var det klackarna i taket!

Tack till våra sponsorer som fyllde goodiebagsen , Klin, Bubbelroom, Moduline, MakeUpStore, Waynes Coffe, GinaTricot, Maria Nila, Mirage, Calimero.

Lägger ut bilder sen när vi gått igenom dem..


som en fredag.,.


Dagen har bestått av shopping.. och åter shopping,.. lovin it!

Klänning, smink, underkläder, smycken och mycket mer..



Nu ska vi spöa norskarna i bowling.. ,
sweden vs. norway.. av tidigare erfarenhet vet jag att vi vinner, så sen blir det ett segerglas :) skål!

lycka


Har färgat håret och köpt nya skor till lördagen.. Kenza´s design.


som en onsdag bör börja


Vaknade med ett leende på läpparna.. utvilad och glad.
Satt på bishop igår kväll med hela gänget plus norskarna.. om det stämmer att ett gott skratt förlänger livet så har jag nog förlängt mitt liv med ett par år, bara igår. Tog dock tidig kväll.

Har njutit av morgonen med bra musik och fin frukost.. Suttit och rättat prov med varm choklad. Prov som handlar om permanent-kemi. Jag har så himla duktiga elever! Engagerade och motiverade!

Nu har jag packat bilen och ska åka på friskoleturné och representera vår skola i Forsa. Sedan lärarkonferens på eftermiddagen. För att avsluta dagen med tv-spelsafton hos Jennifer.
Det är ju helt fantastiskt att kunna vara vuxen på dagarana och barn på kvällen :)

Ha en bra dag, det kommer jag att ha.

Nu är allt klart, förresten så tömmer jag spargrisen och köper den där designerklänningen. de e jag värd..

OMG!

Jag höll på att tappa hakan på riktigt idag..

Jag var ute på skolturné och var på väg tillbaka in på jobbet, då ringde Jennifer och sa att jag var tvungen att svänga in på Waynes för att kolla en grej ang. festen på lördag.
Så jag stressade dit, springer in och hejjar.. Och där satt ESPEN OCH GEIR! Jag höll på att tappa hakan, blev väldigt chockad.. och glad!!! Det var den bästa överraskningen på länge..

Det bästa är att de inte har bokat någon hemresa utan tar dagarna som dom kommer! Fantastiskt!

 

Hittade även en Ted-Baker- klänning idag, en klänning som hade vart perfekt till lördagen. Och definitivt den dyraste.. Står nu i valet och kvalet.. klänningen eller julklappar.. Snygg och fattig klingar inte så bra va?

exalterad...

Nu händer det grejer.. sista mötena har ägt rum och allt faller på plats.

Ett 40-tal tjejer har fått en personlig inbjudan till ett event där det ska frossas i lyx och glamour.
Det kommer att slå de tidigare åren med hästlängder. Nu kör vi för fjärde gången.. 

Den offentliga inbjudan för övriga gäster (utskick av nattklubben klin):

Nu på lördag händer det mycket på KLIN. Linnea Ehnström och Jennifer Norberg har bjudit in alla sina väninnor till den årliga Röda mattan festen som denna gång äger rum hos oss på KLIN! Det kommer bli galet drag! Så klä upp dig och joina den stora skaran av vackra damer från Falun som denna lördag besöker Borlänge. Förutom vackra damer bjuder vi på stand up comedy med Farzad Nouri och hans vän från sthlm på övervåningen.
Varmt välkomna!


MIN MAMMAS KOMMENTAR:
Eftersom min bokade tid för fettsugning och bröstlyft inte synkar med botoxen och frans och hårförlängningen samt spray-tanningen så kommer jag inte på Röda-mattan-festen....men jag kommer dock att ikläda mig min leopardmönstrade prada-klänning och äta ostkrokar och dricka vin hemma och tänka på er......

sunday bloody sunday

Dagen har bestått av julmarknad och sedan pepparkaksbak med Jennifer.. och julmusik!
Jag har nog ätit pepparkakor för hela året. Det spårade ur och vart kristyr överallt, men det var ganska väntat.
Nu har jag å hundarna myssöndag för oss själva.. De e så mysigt när de kryper intill och ska sova i en hög.. Okomplicerad kärlek. Kravlös kärlek.




andra advent


Jobbade i baren i natt.., mycket folk och full fart. Idag är det dags för julmarknad vid gruvan..
2 advent., det betyder minst 2 luckor i chokladkalendern.. jihoooo


kommer inte tomten i år får man komma själv.


Först begravning, tungt men fint..
Sedan 5-års jubileum för Orr&Stuffe med 3 rätters middag och underhållning av Billion Dollar Babies.

Kvällen till ära körde jag värmespolar.. woala..
Ju slarvigare man kastar i dom, desto snyggare tycker jag att de blir. Jag slänger upp håret, låter sitta i en kvart, tar ur, sprayar lite och sen borstar och borstar jag.. :) För att få rörelse och form.




röda-mattan-festen vol 4 deluxe



Efter dagens möten börjar "Röda-mattan-festen 2010" ta form.. Smider stoooorartade planer :)




jippi.


Jag fortsätter i samma anda som föregående inlägg.. delar med mig av diagnoser kan man säga.
Idag var jag hos läkaren som misstänker att jag har magkatarr. Det togs prover och undersöktes i omgångar. Så ni som sagt att jag antingen kommer att "gå in i väggen" eller bli "sjuk" kan ju glädjas åt att ni hade rätt. Nu kan det alltså vara god tid att prioritera om, ta det lugnt och välja mina vägar väl. Jag tog faktiskt in det doktorn sa idag.. Så jag deltog på en konferens, jobbade bort en del jobb och bokade av två möten. En ganska bra början.
Sedan tog jag min nya lilla bil och lekte av mig på en stor parkering.. Nu känns allt mycket bättre.


RSS 2.0